Announcement

Collapse
No announcement yet.

why isnt my presto pack working?

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    why isnt my presto pack working?

    anyone know ne thing about presto pack for T1?
    Sit boy!

    #2
    It's been a while, but, what'you need?

    Comment


      #3
      well i d/led it and extracted all the files into the config forlder and put the right command in the autoexe.cs file but it still doesnt work. could it be that i have to much other stuff on there. i have gotten a lot of other skins and stuff but no presto packish kinda things w/ extra chat menus and stuff.
      Sit boy!

      Comment


        #4
        Are you sure you've installed all of the right support scripts and that things are in the right order in autoexec.cs?

        Comment


          #5
          this is better in the tribes trouble forum.
          -- grey wolf

          v4sw7+8CFHJMPRSUY$hw6/8ln5pr7FOPS$ck6ma7u8FLOw5GVm5l7DGUi20e4t3ABDEFGMNS TVb6DHMORTen7aNs0Br2p-5.62/-4.26g8ACGHMOPRTVZ hackerkey.com

          Comment


            #6
            all the autoexe.cs file says is exec("presto\\Install.cs");
            Sit boy!

            Comment


              #7
              Originally posted by Perl
              all the autoexe.cs file says is exec("presto\\Install.cs");
              I hope you mean autoexec.cs and not autoexe.cs because there is a difference. If you don't have the C on the end of autoexec.cs then Tribes won't even look twice at it...

              If you still have trouble, email me at captain_biggs@hotmail.com and I'll help you out. It might even just be a corrupt file in presto itself.. anyhow, email meh..
              {RiP}Biggs
              Senior Leadership
              Team Rest in Pieces
              http://www.teamrip.org
              Biggs@teamrip.org

              Comment


                #8
                Yea thats what i meant, the file was already there and blank, i just entered exec("presto\\Install.cs"); in the file like it said on the web site.
                Sit boy!

                Comment


                  #9
                  i know about everything there is about presto pack. send me your config thru email (cyprshil4@comcast.net) i also have several script packs that are already configred and presto friendly if your interested.

                  Comment


                    #10
                    hay i got it figured out but thnx anyways i just had to put the exec file in my config folder instead of presto folder, im felt dumb lol. but thnx ne wayz!

                    Perl
                    Sit boy!

                    Comment

                    Working...
                    X